• Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Wij zijn momenteel gesloten

Afdeling voor de hengelsport bij Baas & Beest

Hengelsportafdeling

Of je nu een hobbyvisser bent of juist een fanatieke wedstrijdvisser, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben onder andere producten van de merken Spro, Sonic, Saenger, Lasebo en Imflo. Ons assortiment bestaat uit hengels, molens, aas en tal van benodigdheden voor vissen in zoet water en zout water.

Hengels, molens en schepnetten

Voor vrijwel ieder doeleinde hebben wij hengels in het assortiment: telescoophengels, insteekhengels en werphengels. Ook voor kinderen hebben wij handige sets en beginnershengels om met veel plezier te kunnen vissen. De meer ervaren visser kan zelf een hengel met de juiste molen en toebehoren kiezen. Wij helpen je daar graag bij.

Naast hengels hebben wij ook diverse schepnetten. Om bepaalde vissoorten op de kant te krijgen is een schepnet noodzakelijk. Voor een karper bijvoorbeeld hebben wij landingsnetten, omdat het gewicht van een karper de steel van een schepnet kan breken of de vis kan beschadigen. Daarnaast hebben wij schepnetten met een telescopische steel of eenvoudige schepnetten met een lange, vaste steel.

Accessoires en toebehoren

Op onze hengelsportafeling vind je diverse accessoires, waaronder (onder)lijnen, lood, haken, wartels, dobbers, madenbakjes, (bolie)naalden en beetmelders. Maar ook paraplu’s, steunen, opvouwbare stoelen, opbergboxen, fileermessen en weegschalen.

Aas en lokvoer

Bij ons vind je diverse soorten lokvoer, boilies, kunstaas en levend aas om de juiste vis aan de haak te slaan. In het visseizoen zorgen wij ervoor dat er volop vers aas verkrijgbaar is! Het verse aas bestaat uit maden, pinky’s, casters en mestpieren. Wij kunnen dit aas eventueel ook voor je bestellen, zodat je verzekerd bent van voldoende en vers aas.

Vispassen

Wij verkopen in onze winkel vispassen van Hengelsportvereniging Maarssen. Je kunt hiermee vissen in Maarssen en omstreken, afhankelijk van het soort pas. Naast jaarvergunningen verkopen wij ook  jeugdvispassen. Wij adviseren je graag over de juiste keuze, zodat je het hele jaar rond of lekker in de vakantie kunt vissen. Meer informatie over de vispas vind je op https://hsvmaarssen.nl/. Deze vereniging houdt ook regelmatig wedstrijden.

Kom gerust langs om ons assortiment te bekijken. Wat wij niet in de winkel hebben kunnen wij voor je bestellen. Wij helpen je graag!

Foto Hengelsport 1

Foto Hengelsport 2