horse-2818941_640

Je paard in de rui

20.03.2019, Jeanine van der Weide

Misschien heb je het al gemerkt, je paard/pony begint weer aardig te verharen. Met het wisselen van de seizoenen moet je paard/pony weer van zijn wintervacht af om plaats te maken voor die mooie gladde en glanzende zomervacht. Je paard is dus in de rui.

Om dit proces wat sneller te laten verlopen is goed poetsen een must. Je kunt ze een extra handje helpen door regelmatig goed te rossen.
Wij verkopen diverse artikelen om dit wat makkelijker te maken, waaronder de standaard rubberen rosborstels, de metalen of ijzeren rosborstels, de Groomer Block en de Magic Brush (verwijdert losse haren maar ook vuil). De Magic Brush hebben we nu ook in een soft variant, speciaal voor de kwetsbare delen van je paard zoals hoofd en benen.

Heel handig is de super effectieve ruikam. Deze kam verwijdert eenvoudig losse haren uit de vacht, voorkomt dat de huid beschadigd raakt en zorgt voor een mooie glanzende vacht.

Met het stijgen van de temperaturen gaan de dekens straks ook weer af. Voor je paard heel fijn, maar dat betekent wel dat ze weer sneller vies worden, dus werk aan de winkel.
Een wasbeurt is dan geen overbodige luxe. Wij verkopen verschillende soorten shampoos voor alle kleuren paarden (zwart, bruin, wit) maar ook voor paarden met een gevoelige huid.

Verzorg je paard met een mooie glansspray, -borstel of -handschoen en je kunt weer goed voor de dag komen, bijvoorbeeld op wedstrijd, of gewoon om te shinen en schitteren met je trouwe viervoeter.

Succes en ga stralend het voorjaar in!!!!!

Meer nieuws

Je paard in de rui

20 mrt. 2019, Jeanine van der Weide

Misschien heb je het al gemerkt, je paard/pony begint weer aardig te verharen. Met het wisselen van de seizoenen moet je paard/pony weer van zijn wintervach...

Het Hondenbed

07 feb. 2019, Eve

Het Hondenbed, een overbodige luxe? De wasmachine stopt met centrifugeren. Eindelijk. Ik trek de klep open en haal de fris gewassen zachte k...

Tuinvogels!

06 jan. 2019, Eveline

In de winter kun je gewoon een tuinfeest geven. Want juist in deze dagen is er volop leven in de tuin. Met name de kleine overwinteraars scharrelen hun kost...