• Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Retourneren

Retourneren

Indien je een ontvangen product wenst te retourneren, kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden doen, mits het product in de originele verpakking zit en ongebruikt is. Je kunt het pakket afgeven bij het postkantoor. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening. Ook kun je het product gratis retourneren in de winkel. Nadat we het product hebben ontvangen, duurt het maximaal 5 werkdagen duren voordat het geld teruggestort wordt op je rekening.

Retourneren in de winkel

Wanneer je een product wilt retourneren in de winkel, vinden we het prettig als je eerst even contact met ons opneemt. Neem het artikel dat je terug wilt brengen en je factuur mee naar de winkel. Je ontvangt direct contant je geld terug.

Retourneren via de post

Wanneer je een product wilt retourneren via de post hoef je dit niet vooraf aan ons te melden, we stellen dit echter wel op prijs. Je kunt het artikel met retourformulier sturen naar onderstaand adres. De verzendkosten hiervan zijn voor je eigen rekening. Na retourontvangst ontvang je het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug maar tenminste binnen 14 dagen.

Baas & Beest
Nijverheidsweg 1
3606 AH Maarssen

Dierenvoeding met ongenode gasten

Voor dieren is diervoeding wat niet bespoten of chemisch behandeld is van groot belang voor de gezondheid. Het nadeel hiervan is dat daardoor helaas ongedierte de vrije hand krijgt.

Wij proberen de kans op ongedierte terug zo klein mogelijk te maken door juist te verpakken en door een goede hygiëne. Toch kan het voorkomen (vooral bij warm weer) dat er soms ongedierte in een verpakking terecht komt. Vaak zitten er dan eitjes in de verpakking die hier terecht komen via de silo bij het vullen van de zak. Deze eitjes komen op een later moment uit. Uiteraard voldoen ook onze leveranciers aan strenge hygiëne-eisen, maar ondanks dat is het niet altijd te voorkomen.

Mocht je in een verpakking zo'n ongenode gast tegenkomen neem dan even contact met ons op.

Het voeren ervan kan zeker geen kwaad. Sterker nog, de meeste dieren vinden een beetje dierlijke eiwit een ware traktatie. Om verspreiding te voorkomen kun je het voer een tijdje (minimaal 24 uur) in de vriezer zetten.

Liever toch omruilen?

Neem dan even contact met ons op via de mail dan zorgen wij dat er een andere verpakking klaarstaat.

Producten met een houdbaarheidsdatum retourneren

We verwerken je bestelling zo zorgvuldig mogelijk. Mocht het gebeuren dat je een product van ons ontvangt waarbij de houdbaarheidsdatum is verlopen, dan kun je deze retourneren. Neem binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op.

Ook producten met een goede houdbaarheidsdatum kun je retourneren. Stuur je product binnen 14 dagen na ontvangst retour, in een ongeschonden productstaat en in een zo oorspronkelijk mogelijke verpakking.