Over ons

ONZE PASSIE

Onze grootste passie is om goed voor alle huisdieren te zorgen. We willen dan ook altijd voor je klaar staan om je advies te geven wanneer je dat nodig hebt. Je kunt ons altijd bellen, mailen of chatten via de chatfunctie rechts onderaan onze website.

Breng onze winkel eens een bezoekje

Als je een bezoek brengt aan onze winkel in Maarssenbroek, staan onze deskundige medewerkers voor je klaar. Ze beantwoorden graag al je vragen en geven een goed advies als je dat nodig hebt. Je kunt ze herkennen aan de Baas & Beest polo.

We hebben veel producten op voorraad dankzij de 1500 m² winkelvloer.
Zoek je iets specifieks? Vraag het ons en als we het niet in de winkel hebben liggen bestellen we het graag voor je.

Onze openingstijden zijn:

Maandag en dinsdag: 10:00-18:00, Woensdag en donderdag: 9:00-18:00, Vrijdag: 9:00-21:00 en Zaterdag: 9:00-17:00.

Liever online bestellen?

Dit behoort ook tot de mogelijkheid. Bij ons kun je online in onze onlineshop bestellen en deze dan thuis laten bezorgen. Bij bestellingen boven de €50,- in Nederland zijn zelfs met gratis verzenden. Woon je in België dan is bestellen in onze webshop ook mogelijk.

Dierenarts in onze winkel

Naast producten, hebben we ook een dierenartspraktijk in de winkel. Er is altijd een dierenartsassistente die je te woord kan staan. Klik hier voor meer informatie over de dierenarts.

Geschiedenis

Sinds 2011 kun je ons vinden op onze huidige locatie op de Nijverheidsweg 1 in Maarssenbroek. Daarvoor was onze winkel gevestigd op de Tuinbouwweg in Maarssen-dorp. Wij zijn eind 2018 en begin 2019 verbouwd en zijn sinds 18 mei weer open als Baas & Beest daarvoor waren wij Andy's dierensuper.

Evenementen

Om je bezoek aan onze winkel tot een ware belevenis te maken, organiseren wij regelmatig leuke evenementen. Bovenaan onze website kun je onze agenda vinden, waar we alle evenementen aankondigen. Neem hier zo nu en dan eens een kijkje voor de nieuwste evenementen.