• Gratis afhalen en retourneren in de winkel
 • 14 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:00

Voorwaarden cadeaukaart

Algemene voorwaarden cadeaukaart

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het verkrijgen, in bezit hebben en het gebruik van de cadeaukaart welke door firma Carsté B.V. (hierna te noemen 'Baas & Beest') gevestigd te Maarssen, wordt uitgegeven.
 2. Deze algemene voorwaarden voor de cadeaukaart kunnen door Baas & Beest worden gewijzigd. Raadpleeg daarom vóór het gebruik van de cadeaukaart de voorwaarden nogmaals op onze site.
 3. De cadeaukaart schaft u aan in onze winkel Baas & Beest in Maarssen. Standaard staat er géén saldo op de kaart. Bij de kassa wordt het saldo opgewaardeerd voor elk gewenst bedrag van € 2,50 tot € 150,00.
 4. De cadeaukaart is uitsluitend te gebruiken in onze winkel Baas & Beest, Nijverheidsweg 1 te Maarssen.
 5. Het saldo op de cadeaukaart is onbeperkt geldig.
 6. Bij gebruik van de kaart wordt aan de kassa van Baas & Beest het aankoopbedrag van het saldo van de cadeaukaart afgeschreven. Het saldo is ook in delen te gebruiken.
 7. Bij onvoldoende saldo op de kaart voor de aankoop kan het restant uitsluitend worden aangevuld met overige in de winkel geaccepteerde betaalmethoden, zoals contant geld of PIN.
 8. Indien van de cadeaukaart door een technische storing in de winkel geen saldo afgeschreven kan worden, dient de aankoop op een andere manier te worden voldaan. Uiteraard blijft het saldo dan op de kaart aanwezig voor later gebruik.
 9. Het (rest)saldo op de cadeaukaart is niet inwisselbaar tegen contanten
 10. Mocht er onduidelijkheid zijn over het saldo, zijn de gegevens volgens de administratie van Baas & Beest doorslaggevend.
 11. De cadeaukaart is voorzien van een unieke code. Aan de hand daarvan is het saldo op te vragen bij de kassa in de winkel of via deze site.
 12. Baas & Beest aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van de kaart, misbruik dan wel frauduleus handelen van welke aard dan ook, tenzij bij misbruik sprake is van grove schuld of nalatigheid van Baas & Beest.
 13. Op deze algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 14. Neem voor vragen over de cadeaukaart contact op met Baas & Beest.