Dierenarts

Wij hebben in onze winkel een Diergezondheidscentrum van de Limes. Hier is tevens onze apotheek gevestigd met producten van de dierenarts (diergeneesmiddelen) en ook producten die in dierenspeciaalzaken verkocht worden.

Er is tijdens openingstijden altijd een dierenartsassistente aanwezig om je te adviseren.

Wist je dat je daar alle vlooienmiddelen per stuk kunt krijgen en daar niets extra's voor hoeft te betalen?

Op diverse dagen is er de mogelijkheid om een afspraak te maken met de dierenarts. Diergezondheidscentrum de Limes heeft tevens nog drie vestigingen in Harmelen, Vleuten en Woerden.

Deze praktijken draaien hun eigen spoeddiensten dus je kunt bij gezondheidscentrum de Limes 24 uur per dag 7 dagen per week terecht met je huisdier.

Tevens is het ook mogelijk om een huisbezoek te plannen voor bijvoorbeeld een inenting of een controle en is het mogelijk om deel te nemen aan het huisdierzorgplan waarmee de preventieve zorg geregeld is in een jaarplanning wat een hoop kosten bespaard. Alle huisdierzorgklanten van Diergezondheidscentrum de Limes hebben bij ons in de winkel ook voordeel want deze klanten sparen dubbele punten met ons spaarsysteem. Zo heb je dus al een cadeaubon t.w.v €12,50 bij 250 punten.

Heb je bij ons punten gespaard en een cadeaubon ontvangen? Het is mogelijk om deze bij Diergezondheidscentrum de Limes in te leveren voor korting op een consult of behandeling.

Rechtstreeks contact opnemen met de assistente kan via telefoonnummer 0346-799100 of mailen naar maarssenbroek@dgcdelimes.nl