• Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Wij zijn momenteel gesloten

Dierenarts bij Baas & Beest

Dierenarts

In onze winkel vind je Diergezondheidscentrum De Limes. Hier is tevens onze apotheek gevestigd met diergeneesmiddelen en producten omtrent de gezondheid van je dier. Zo kun je bij het dierengezondheidscentrum o.a. vlooienmiddelen per stuk kopen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Tijdens openingstijden is altijd een dierenartsassistente aanwezig om je te adviseren.

Daarnaast is het op diverse dagen mogelijk om een afspraak te maken met de dierenarts. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen via 0346 - 79 91 00.

Diergezondheidscentrum De Limes heeft tevens nog drie vestigingen in Harmelen, Vleuten en Woerden. Buiten de openingstijden kun je in geval van spoed altijd terecht bij hun collega's van Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein (030 - 202 70 70). Zij helpen jou en jouw huisdier graag verder met de service en aandacht die je van De Limes gewend bent.

Meer mogelijkheden:

  • Het is mogelijk om een huisbezoek te plannen voor bijvoorbeeld een inenting of een controle
  • Je kunt deelnemen aan het huisdierzorgplan waarmee de preventieve zorg geregeld is in een jaarplanning. Dit bespaart je een hoop kosten.
  • Alle huisdierzorgklanten van Diergezondheidscentrum De Limes hebben bij ons in de winkel ook voordeel, want deze klanten sparen dubbele punten met ons spaarsysteem. Zo heb je dus al een cadeaubon t.w.v € 12,50 bij 250 punten.

Heb je bij ons punten gespaard en een cadeaubon ontvangen? Het is mogelijk om deze bij Diergezondheidscentrum de Limes in te leveren voor korting op een consult of behandeling.
Rechtstreeks contact opnemen met de assistente kan via telefoonnummer 0346 - 79 91 00 of mailen naar maarssenbroek@dgcdelimes.nl.