• Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 10:00 tot 18:00

Dieren die verkocht worden in onze winkel

Dierengezondheid

Gezonde dieren

De gezondheid en kwaliteit van de dieren die wij verkopen heeft bij ons hoge prioriteit. Daarom laten we al onze konijnen en cavia's controleren door onze dierenarts voordat ze worden verkocht.

Gezondheidscheck en enting

Wist je dat je bij aanschaf van een knaagdier bij ons iets meer betaald dan ergens anders? Dit komt omdat je er bij ons een zakje voer en een boekje bij krijgt. Dit om een goede kwaliteit en de juiste zorg voor dieren te waarborgen en om impulsaankopen te beperken. Ook worden alle konijnen ingeënt en gecontroleerd door onze dierenarts van Diergezondheidscentrum de Limes.

Heb je twijfels over de gezondheid?

Mocht er na aanschaf twijfel zijn over de gezondheid van het dier neem dan eerst contact met ons op. Wij zullen dan samen met jou kijken wat we het beste kunnen doen. Doordat we verbonden zijn met Diergezondheidscentrum de Limes kunnen we de juiste zorg bieden zonder dat je gelijk voor hoge kosten komt te staan.

Om een goede service te kunnen bieden vragen we je om de aankoopbon mee te nemen.
Op basis van een redelijke garantietermijn en de oorzaak besluiten we op welke manier we het beste kunnen handelen. Wij kunnen vooraf hier geen uitspraken over doen, maar zullen ten aller tijden proberen om het naar tevredenheid op te lossen.